L’arbre de l’oli de ben, una planta tropical plena de propietats

Aquesta planta també té grans quantitats de minerals com el potassi, el ferro o el calci. L'arbre de l'oli de ben també conté vitamina A que ajuda a previndre les malalties oculars

L’arbre de l’oli de ben és una planta amb flor del gènere Moringa. La moringa és un arbre originari del nord de l’Índia, que ofereix diversos recursos nutricionals i energètics. Totes les parts de l’arbre s’utilitzen, però a Espanya el més fàcil d’aconseguir són les fulles dissecades i l’extracte, que es poden afegir a ensalades, sopes, infusions i batuts.

La moringa és rica en substàncies antioxidants que afavoreixen la salut i combaten les malalties degeneratives. A més és rica en fitonutrients que són eficaços per ajudar a construir un sòlid sistema immunològic i les seues fulles presenten propietats antiinflamatòries i són eficaces per a reduir la inflamació.

Rovira  

Aquesta planta també té grans quantitats de minerals com el potassi, el ferro o el calci. L’arbre de l’oli de ben també conté vitamina A que ajuda a previndre les malalties oculars.

PublicitatJuega Limpio Orihuela