miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’àrea comercial d’Alfafar, Massanassa i Sedaví també quedarà confinada

Els ajuntaments d'Alfafar, Benetússer, Massanassa, Llocnou de la Corona i Sedaví han acordat per unanimitat que l'àrea comercial també estarà confinada a partir de la mitjanit d'este dijous.

Els ajuntaments d’Alfafar, Benetússer, Massanassa, Llocnou de la Corona i Sedaví han acordat per unanimitat amb els caps de la Policia Local i la comandància de la Guàrdia Civil d’Alfafar que l’àrea comercial també estarà confinada a partir de la mitjanit d’este dijous.

Dimarts passat, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar el confinament de 29 municipis valencians, estos entre altres, davant de l’increment exponencial dels contagis per coronavirus, però quedava en l’aire quina seria la situació de l’àrea comercial, per quedar fora del nucli urbà.

Davant de la falta de concreció sobre com afecta la mesura esta zona comercial, els ajuntaments han decidit que també formarà part del seu nucli poblacional. Així, només les 70.000 persones que habiten en estos cinc municipis podran accedir-hi.

Últimas noticias

Contenido relacionado