L’Arquebisbat encarregarà un protocol de seguretat per a les celebracions de la Mare de Déu dels Desemparats

Font: Manolo Guallart
Foto: M.Guallart

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha encarregat l’elaboració d’un protocol d’actuació en l’organització de la festivitat de la Verge dels Desemparats, per a vetlar per la seguretat dels fidels participants en els actes festius i evitar conseqüències o danys personals o materials.

L’Arquebisbe ha assenyalat la importància que es puga gaudir d’aquesta festa sense que entre en risc la seguretat dels fidels, ni en el temple ni en el trasllat de la Verge.

Rovira  

D’altra banda, segons fonts de la Basílica, “a primera hora d’aquest matí s’han iniciat els treballs per a reposar la porta que es va desprendre, en trencar-se les frontisses superiors quan va ser espentada pel fervor del moment d’alguns grups de devots”. La porta estarà arreglada en pocs dies, han precisat.

Els operaris d’una empresa especialitzada en panys de grans dimensions es troben des de primera hora treballant en la porta de la Basílica, que roman recolzada a l’entrada al temple i continua vigilada des d’ahir per un servei privat de seguretat contractat per la Basílica.

L’única persona que va ser atesa després de l’incident ha sigut donada d’alta.

PublicitatJuega Limpio Orihuela