13.1 C
Valencia

L’arquebisbe de València denuncia que es busque una vacuna contra el coronavirus ”manipulant fetus avortats”

Durant la Missa del Corpus Christi va denunciar la investigació de la vacuna contra el coronavirus amb fetus que és ''obra del diable, perquè el diable existeix''.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Ahir es va celebrar la Missa de la solemnitat de Corpus Christi presidida pel cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares Llovera, a la qual van assistir autoritats civils, militars i culturals. Van concelebrar amb ell els bisbes emèrits de Saragossa i Lleida, Ureña i Piris, i els auxiliars, Escudero i Salinas, a més del Cabildo. Tots els diaques que li van assistir eren permanents.

En la seua homilia, el prelat va fer una exposició teològica eucarística centrada en Jesús veritat, sobre la qual descansa sobre la justícia, l’amor i la pau, tan necessàries per a esta societat instal·lada sobre la mentida. L’Eucaristia és el cim de tota la vida de l’església. Celebrar-la és exigència d’unitat de tot el gènere humà, “que tots siguen un” va dir Jesucrist en entregar-nos l’Eucaristia.

- Publicitat -

Va dir que en l’Eucaristia construeix l’Església l’amor de Déu amb els homes. Qui acull en el seu cor a Crist fa de la seua vida un do d’amor als altres. L’Eucaristia ens impulsa a reconéixer la dignitat de l’ésser humà. Els qui compartim el pa eucarístic no podem ser insensibles a les necessitats dels altres, màximament en este temps de pandèmia. L’Eucaristia ens reconcilia i ens uneix. Va assenyalar que l’Església és Eucaristia, és amor, no és una ONG. Les obres de caritat no són una activitat més de l’Església, l’activitat essencial de l’Església. En este punt enèrgicament va dir que “no podem permetre més que se’ns impedisca celebrar l’Eucaristia”.

I va prosseguir “Tenim el grandíssim problema dels aturats. L’Eucaristia és també pal·liar la fam i que hi haja ocupació. Brolla de l’Eucaristia que és amor que fa possible que els homes visquem en la unitat. Que ningú robe o lleve la dignitat del treball a la persona humana. És una exigència del dia de Corpus, de l’amor fratern. Caritas Diocesana expressa el que és l’Església. No podem viure sense l’Eucaristia. Hui dia vivim tranquil·lament sense l’Eucaristia és la vida de l’Església, dels cristians. Encara que no vaja pels carrers, adorem a Crist. Ho farem des de la benedicció que donarem a la porta de la catedral a tota la Diòcesi i l’Església”.

- Publicitat -

El punt final de l’homilia va ser per a condemnar de nou va ser enèrgic- el que s’estiguera investigant vacunes contra el coronavirus a partir de fetus procedents d’avortaments. “Ens trobem davant una dolorosíssima notícia, s’està fent a base de fetus avortat, no podem lloar-ho ni beneir-ho, tot el contrari. Primer se li mata i després se li manipula. Tenim una desgràcia més, obra del diable, perquè el diable existeix”, va concloure.

Al final de la Missa, el prelat portant la Custòdia amb el Santíssim va presidir la processó claustral acompanyat només pels concelebrants i va beneir la Diòcesi i València des de les tres portes de la catedral obertes de bat a bat, sense eixir del temple.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià