28.3 C
Valencia

Finalitza el rodatge de “Las niñas”, sobre les joves assassinades d’Alcàsser

El rodatge s'ha dut a terme durant dotze mesos en diversos escenaris de la província de València on s'han reproduït els emplaçaments dels crims i altres llocs freqüentats per Antonio Anglés i Miguel Ricart, declarats culpables dels tres assassinats.

- Publicitat -AVL

La pel·lícula “Las niñas” del director Manuel Giménez de Llano, un llargmetratge de ficció sobre el Cas Alcàsser, ha conclòs el seu rodatge, iniciat a l’octubre de 2016, i està ultimant la seua postproducció.

Està basada fonamentalment en els fets continguts en el sumari judicial sobre el segrest i assassinat de Miriam, Desirée i Toñi, amb especial incidència en l’ocorregut la nit del 13 de novembre de 1992.

Manuel Giménez de Llano ha assegurat en un comunicat que va ser un “crim tan descarnat i cruel que va sorprendre a tota la societat, transportant-la a un passat no molt llunyà d’una Espanya negra i profunda”.

El rodatge s’ha dut a terme durant dotze mesos en diversos escenaris de la província de València on s’han reproduït els emplaçaments dels crims i altres llocs freqüentats per Antonio Anglés i Miguel Ricart, declarats culpables dels tres assassinats.

La pel·lícula està protagonitzada per actors novells en cinema amb experiència en el món del teatre com José Gasent, María Izquierdo, Arturo García, Jasmine Riiz i Carmen Balaguer.

Manuel Giménez de Llano (València, 1968) ha realitzat nombrosos curtmetratges obtenint premis i esments en festivals nacionals i internacionals com Clermont-Ferrand, Cinema Jove, Huesca, Alcalá d’Henares, Marbella o Caja Madrid.

Els seus curtmetratges premiats (Personajes habituales, Piel, Dulce, La sirena del bosque) han sigut adquirits per TVE, Canal + i Canal 9 per a la seua emissió en diferents ocasions.

A partir de la dècada dels 2000 s’ha dedicat a la producció de documentals i programes televisius fins al seu retorn al cinema amb “Las niñas”.

La cinta ha comptat amb finançament exclusivament privat i amb la col·laboració de la productora audiovisual Idea y Media Producciones.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià