domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana convoca l’I Premi Periodisme Sanitari 2017

L’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana ha obert la convocatòria de l’I Premi Periodisme Sanitari 2017 amb l’objectiu de reconéixer i incentivar la cerca de l’excel·lència, la innovació i el rigor en el tractament dels fets que treballen i publiquen de manera regular sobre assumptes sanitaris i metges a la Comunitat Valenciana.

Esta primera edició comptarà amb dues categories. La primera premiarà el millor treball periodístic de premsa, ràdio o televisió, en qualsevol format del gènere informatiu, siga en mitjans impresos o digitals, que s’haja publicat a la Comunitat Valenciana i que tracte sobre l’àmbit sanitari.

La segona reconeixerà la trajectòria professional d’un periodista de constatada independència i compromís amb la idea de servei públic del periodisme, que constituïsca un exemple i meresca ser destacat pel seu dilatat treball en el camp de la salut.

El jurat està compost per cinc periodistes d’acreditada experiència a la Comunitat Valenciana. Es tracta del director d’informatius de Cope València, Vicente Ordaz, qui exerceix de president del jurat d’estos premis; la sotsdirectora del periòdic Les Províncies, María José Grimaldo; la sotsdirectora del periòdic Levante-EMV, Lydia del Cant; el delegat de l’Agència EFE a València, Adolfo Ibarra; i el periodista de TVE Ferran Garrido.

Per a seleccionar el treball premiat, el jurat valorarà l’interés informatiu, la qualitat narrativa de la història, la recerca pròpia, el rigor en el tractament dels fets, la independència, l’originalitat i la contribució del treball en el periodisme i la societat.

Podrà presentar-se a la convocatòria qualsevol treball periodístic relacionat amb el món sanitari publicat entre el 15 de juny de 2016 i el 15 de juny de 2017 en qualsevol mitjà de la Comunitat Valenciana. Cada periodista podrà presentar un màxim de tres peces. Els treballs aspirants al premi podran presentar-se fins al 15 d’agost al correu info@adscv.com, on hauran d’especificar el nom complet de l’autor/a, DNI, adreça i telèfon de contacte així com la cessió dels drets per a la seua publicació en cas de resultar premiat.

Per a cadascuna de les dues categories es lliurarà un guardó en un acte solemne que tindrà lloc el 26 d’octubre de 2017.

Últimas noticias

Contenido relacionado