L’atur agrari a Gandia serà de tres mesos a l’estiu

L’ampliació, a més de millorar les condicions laborals, permetrà reforçar les tasques de prevenció forestal durant l’estiu.

Publicitat

El Subdelegat del Govern, José Roberto González, va presidir dimecres passar a Gandia la reunió dels Consells Comarcals del SEPE, en la qual es va informar de les novetats pel que fa a l’atur agrari durant l’estiu. A l’acte, també hi eren l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas.

Així, el nou atur agrari recull una de les principals exigències de Gandia, pel que fa a l’ampliació de la prestació d’1 o 2 mesos, a 3, tot l’estiu. A més, començaria la segona quinzena de juny fins a mitjans de setembre, coincidint amb l’inici de la campanya citrícola. També s’augmenta un 5% la quantitat de les ajudes al programa i a la nostra ciutat li correspondran més de 200.000 €.

PublicitatRovira  

“Això permet la possibilitat que l’execució del treball siga més eficaç i es milloren també les condicions laborals. Per a Gandia és important, com a ciutat amb molta superfície forestal, ja que podem ampliar i reforçar les tasques de prevenció forestal”, ha assegurat Ródenas.

PublicitatJuega Limpio Orihuela