Laude School reforça la seua aposta pel Poble Nou de Benitatxell a l’inaugurar un edifici de 8 aules de primària

Les construccions del Centre de Secundària estan ja molt avançades i obrirà les seues portes al començament del pròxim curs.

Les construccions del Centre de Secundària estan ja molt avançades i obrirà les seues portes al començament del pròxim curs.  La construcció ja redunda en beneficis per als escolars empadronats en El Poble Nou de Benitatxell amb descomptes en els seus estudis d’anglés. Laude ha atés les reivindicacions de l’ajuntament perquè les instal·lacions esportives i auditori estiguen obertes a l’ús públic i es done prioritat a la contractació de treballadors locals.

L’aposta de l’empresa Laude pel Poble Nou de Benitatxell es tradueix en noves inversions en equipaments educatius. International School Partnerschip (ISP) i la cadena Laude van inaugurar ahir la primera fase de les obres d’ampliació del seu col·legi Lady Elisabeth que es troba en la urbanització Cumbre del Sol del Poble Nou de Benitatxell. Es tracta de l’edifici de Primària.

L’alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, i l’equip de govern van assistir a l’acte oficial al qual també estaven convidats els pares i mares. L’obra ha complit amb els terminis anunciats pel centre educatiu internacional de la Marina Alta. En total, la inversió ascendix a 15 milions d’euros perquè en les instal·lacions del Puig Llorença puguen oferir tot el trajecte escolar des de Primària fins a Secundària, que en anglés són Primary i Secundary School. Aquest primer edifici permetrà ampliar les instal·lacions de l’educació Primary, amb un bloc construït junt amb les actuals instal·lacions de tal forma que es complementa i està connectat amb elles. Serà per als alumnes de 5 i 6 anys.

Les obres avancen a bon ritme en l’altra part del terreny amb l’execució del projecte de la part per a Secundary. Aquest edifici, que segons els terminis oferits per ISP i Laude estarà preparat per al pròxim curs, comptarà amb 20 aules grans, altres 10 aules més xicotetes per a Batxillerat, així com una sala comuna, 2 aules de suport, 4 laboratoris de ciències, 1 de ciències per a l’alimentació, 1 aula d’art, 2 aules de música, 2 aules auxiliars de música, 3 aules d’informàtica, 1 biblioteca; auditori per a 640 persones, piscina climatitzada, camp de futbol i 2 pistes de bàsquet.

Laude School s’ha mostrat receptiu a la reivindicacions de l’ajuntament perquè les instal·lacions esportives i l’auditori del futur centre internacional de secundària estiguen obertes a l’ús públic. També que donen prioritat a la contractació de treballadors d’el Poble Nou de Benitatxell per a serveis de manteniment i cuidadors del nou centre. El projecte educatiu serà un referent internacional i situarà al municipi en el mapa, a més de revalorar al territori i ampliar l’oferta educativa i esportiva dels veïns i veïnes del municipi. Actualment ja existixen convenis entre el centre i la regidoria d’Educació, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, per a fomentar l’aprenentatge d’anglés dels escolars. En l’actualitat, els xiquets empadronats en El Poble Nou de Benitatxell gaudixen d’un descompte del 20 % en els cursos intensius d’anglés que s’impartixen amb el seu professorat natiu.

ValenciàEspañol