L’Audiència confirma la presó per a un dels detinguts en el cas Erial

L'Audiència ha acordat mantenir la presó provisional comunicada i sense fiança per a l'advocat i assessor fiscal Francisco Grau

Publicitat

L’Audiència de València ha acordat mantenir la presó provisional comunicada i sense fiança per a l’advocat i assessor fiscal Francisco Grau, detingut en el cas Erial, pel qual també està a la presó expresident de la Generalitat i exministre Eduardo Zaplana.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la secció cinquena de l’Audiència de València ha desestimat el recurs d’apel·lació interposat per Francisco Grau contra l’acte del Jutjat d’Instrucció número 8, que va decretar el seu ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança.

PublicitatRovira  

L’Audiència de València confirma en la seua integritat la decisió d’aquest jutjat, que instrueix el cas Erial en el qual s’investiguen delictes de suborn, blanqueig de capitals, malversació i prevaricació.

Entre altres actuacions, s’investiga el presumpte cobrament de comissions derivades de la concessió de les Inspeccions Tècniques de Vehicles (ITV), realitzades en 1997 durant la gestió de Zaplana al capdavant de la Generalitat, i del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana, engegat en 2003.

Per aquest cas també va ser detingut Eduarzo Zaplana, per qui la jutgessa va decretar el passat 24 de maig el seu ingrés a la presó i va desestimar aquesta mateixa setmana deixar-ho en llibertat o en arrest domiciliari. EFE

PublicitatJuega Limpio Orihuela