L’Audiència de Castelló condemna a set anys de presó a un home que va violar a una companya de treball

L'acusat va forçar sexualment a la dona dins d'una furgoneta en una partida rural de Rosell.

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a set anys de presó, per un delicte d’agressió sexual, a un home que va violar a la seua única companya de treball en la recollida de l’oliva en una partida rural de la localitat de Rosell.

Els fets, segons declara provats la sentència, van ocórrer el 15 de maig de 2017, quan l’acusat va abordar a la víctima i li va fer proposicions de tipus sexual. Ella li va preguntar “si estava boig” i li va demanar que la “deixara en pau”, segons es relata en la resolució. Llavors, l’home la va agarrar fortament dels braços i el pèl, alhora que l’amenaçava de mort, i la va forçar a l’interior de la furgoneta del treball.

Una vegada perpetrada la violació, la perjudicada va fingir que continuava treballant fins que va tindre a l’agressor a bastant distància, moment en què va pujar a la furgoneta, la va tancar des de dins i va fugir del lloc.

La sentència, contra la qual cap recurs, imposa també al condemnat deu anys de llibertat vigilada i sengles anys d’allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima, a la qual haurà d’indemnitzar amb 30.000 euros per les lesions físiques i les seqüeles psicològiques patides a causa de la violació.

ValenciàEspañol