05:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Auditori de Torrent acull increïbles maquetes històriques

Este cap de setmana, Torrent ha sigut la seu del XXIII Concurs i la Fira de Modelisme AMT. Des del dissabte fins al diumenge, l’Auditori ha acollit una mostra representativa del modelisme estàtic nacional i internacional, organitzada per l’Associació Modelistes de Torrent (AMT). Un gran nombre de persones, entre els quals es trobaven professionals i experts en la matèria, s’han acostat per a visitar l’exposició i gaudir de les maquetes d’avions, vaixells, camions, i altres reconstruccions històriques.

La fira s’ha convertit en una cita anual en el calendari, ja que està formada de grans treballs únics i de qualitat fabricats a mà. Com a novetat en esta edició s’ha organitzat un concurs especial titulat: ‘Legends of Rallyes – European vs Japenese Cars’, que va comptar amb un premi dirigit a vehicles civils que durant diverses dècades han sigut llegendes en el món de les competicions de “rallyes”.

Una altra de les novetats va ser la participació de l’empresa Pegàs Models, que com convidat d’honor, va exposar un gran nombre de peces, així com una demostració de pintura a càrrec de Pietro Balloni. També es va presentar del lliure F.A.Q Diorames de Rubén González. Una guia amb informació detallada que explica com construir diorames i ambientacions.

Els xiquets i xiquetes també van tenir un espai dedicat a ells i en el qual es van poder iniciar en el món del modelisme, amb un taller infantil de pintura de figures de la sèrie The SMIG Riders. A més, la plaça de l’Auditori va estar repleta d’una gran varietat de estands amb productes dedicats al món del modelisme, perquè els visitants pogueren adquirir qualsevol detall com a record de la fira.

La fira va concloure el diumenge al matí amb el lliurament de premis als participants. Amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i Francesc Carbonell, regidor d’Atenció a les persones. Pot consultar-se tots els esments i premis en la següent adreça electrònica: http://amttorrent.org/wp-content/uploads/2017/04/premios-amt-2017.pdf

Últimas noticias

Contenido relacionado