miércoles, 29 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Agència Valenciana del Turisme promociona el turisme de la Comunitat Valenciana a Sevilla

– L’Agència Valenciana del Turisme participa en el M&I Forum Europe Summer que se celebra a Sevilla

– A la Comunitat Valenciana, la demanda MICE ha experimentat un creixement considerable en els últims anys

L’Agència Valenciana de Turisme promociona l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat Valenciana en M&I Forum Europe Summer; un certamen especialitzat en l’oferta MICE (reunions, incentius, conferències, i exposicions), que se celebra a Sevilla.

L’Agència Valenciana del Turisme participa en aquest certamen, per segon any consecutiu amb l’objectiu de promocionar la Comunitat Valenciana com a destinació d’aquest tipus de turisme, amb una intensa agenda de més de 60 cites professionals preestablertes.

En el M&I Forum Europe Summer es donen cita professionals del turisme MICE de tots els racons d’Europa, des del 27 de juny i fins a l’1 de juliol. L’Agència Valenciana del Turisme participa en aquest esdeveniment juntament amb els Convention Bureaux de València i Alacant, a més del Centre d’Esdeveniments de Fira València.

La participació de l’Agència Valenciana del Turisme en aquestes jornades s’emmarca en les diverses activitats destinades a promocionar la Comunitat Valenciana com a destinació ideal per a aquest tipus de turisme. Entre aquestes accions, s’inclou l’assistència als principals certàmens i esdeveniments d’aquest producte turístic en els comprats emissors més destacats amb major potencial de creixement per a la Comunitat Valenciana, com són, a més del mateix mercat espanyol, Alemanya, França, Regne Unit o EUA, entre altres.

A la Comunitat Valenciana, la demanda MICE ha experimentat un creixement considerable en els últims anys. Destaca, entre altres destinacions, la ciutat de València i Alacant, que han aconseguit un posicionament molt bo en el sector hagut de tant a les infraestructures i inversions públiques i privades desenvolupades en els últims anys com a la intensa labor de promoció efectuada.

Últimas noticias

Contenido relacionado