L’alcaldessa Tania Baños ha posat el departament jurídic de l’Ajuntament al servei de PSOE, Esquerra Unida i Compromís

Clavell: “No han tingut prou en rebre més diners del que els toca, sinó que Tania Baños posa al servei dels tres partits la defensa jurídica que està per a defensar els interessos de l'Ajuntament de la Vall d’Uixó”.

436

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha denunciat que l’alcaldessa socialista, Tania Baños, ha posat “el departament jurídic de l’Ajuntament al servei de PSOE, Esquerra Unida i Compromís, per a interposar una querella contra el Partit Popular per haver fet públic que els tres partits del govern han cobrat de més, cadascun, 8.000 euros dels diners de tots els vallers”.

El president del Partit Popular i regidor, Òscar Clavell, ha assegurat que lluint un desvergonyiment supí, Tania Baños diu ara que posarà als serveis jurídics de l’Ajuntament que paguem tots els vallers al servei dels tres partits del govern. Per als populars, PSOE, EU i Compromís “no tenen prou amb haver rebut més diners del que els toca, sinó que els serveis jurídics que són per a defensar els interessos de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, els posarà al servei de PSOE, Compromís i Esquerra Unida”.

Per a Clavell, la resposta de l’alcaldessa a la denúncia feta pública pel Partit Popular es deu al fet que “els han enxampat amb el carret del gelat, se’ls ha descobert el pastís”.
Cal recordar que “els tres grups que sustenten el govern municipal van ingressar 8.000 euros cadascun en els seus comptes del partit. I en lloc de retornar la quantitat, l’alcaldessa Tania Baños va signar un decret que donava còmodes terminis, curiosament fins al mes de les eleccions, per a retornar els diners, a interés zero i sense cap aval o garantia”.

Clavell ha denunciat que “l’alcaldessa fixa no pagar interessos, ni recàrrec, com li passa a qualsevol fill de veí, per lliurar-se uns diners que diuen que va ser un error, però la veritat és que ho han rebut”.
Per açò, els populars han insistit una vegada més que els tres partits retornen de manera immediata la quantitat percebuda més els interessos de demora des del primer dia, com a marca la llei i com li correspon pagar a tots els veïns. Els exigim el mateix que assumeixen els ciutadans.