Vicente-Ruiz: “Tania Baños i els seus socis s’han concedit amb diners públics un préstec a interés zero fins a les eleccions”

Vicente-Ruiz: “PSOE, Esquerra Unida i Compromís han ingressat 8.000 euros de més del que els corresponia per grup polític”.

L’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ha signat “un decret amb les quantitats que PSOE, Esquerra Unida i Compromís han ingressat de més en els seus comptes del partit des de meitat de 2015 i 2016, i que els tres partits compensaran amb l’ajuntament fins a maig de 2019”.

Així doncs, cada grup polític ha ingressat quasi 8.000 euros de diners públics en els comptes dels seus partits, que segons el decret signat per Baños compensaran en còmodes terminis, sense interessos, concretament fins al mes de les eleccions municipals i autonòmiques.

La portaveu del Partit Popular de la Vall d’Uixó, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que “el tripartit s’ha auto concedit un préstec a interés zero, que compensaran en còmodes terminis”.

Segons l’edil del PP, “PSOE, Esquerra Unida i Compromís han ingressat 8.000 euros per grup de més i en lloc de retornar-ho, ho compensaran fins a maig de 2019”. Per tant, Vicente-Ruiz ha assenyalat que “tots els vallers estem finançant als tres grups les seues despeses de partit i, damunt, a interés zero”.

Per açò, els populars s’han preguntat que algun veí de la Vall d’Uixó no pot pagar els impostos, si pot posar-se els mateixos terminis que s’ha posat Tania Baños per a pagar-los i a més sense pagar interessos. “Allò que ha fet l’alcaldessa és concedir-se uns préstecs personals a interés zero”.

Així, Elena Vicente-Ruiz ha demanat a Tania Baños que “done la cara i explique als vallers quins ha passat”. “Hauria d’explicar davant els mitjans de comunicació el finançament que els ciutadans farem als seus partits i qui ha decidit que retornen els diners en els terminis que ells han acordat”. Per als populars, “el tripartit hauria de donar exemple i si retornaren els diners, ja seria de nota”.

CatalàEspañol