La Vall d’Uixó rebrà el Bus de la Llengua el 18 i 19 de gener

Jorge Gil - Europa Press

El Bus de la llengua estarà demà, 18 de gener, i el dissabte, 19 de gener, en la plaça del Parc de la Vall d’Uixó, en horari de 9.00 a 20.00 hores. Esta iniciativa viatja per tota la Comunitat Valenciana dins de la campanya institucional de promoció de l’ús social del valencià ‘Sempre teua, la teua llengua’ de la Generalitat Valenciana.

La regidora d’Educació, Carmen García, ha assenyalat que demà en horari escolar els centres educatius realitzaran i visites i que en la resta d’hores l’accés serà lliure “sobretot per a gaudir en família”. L’autobús compta amb cinc tallers adaptats a diferents edats i tenen com a metodologia “la participació i la creativitat”.

Rovira  

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, des de l’inici de la legislatura, “ha tingut un compromís clar amb l’impuls de projectes d’ús i coneixement de la nostra llengua i la nostra identitat”, tal com ha destacat García.

Així, ha recordat que gràcies al conveni signat amb Escola Valenciana “l’alumnat gaudeix de cinema i teatre en valencià i hem recuperat el Correllengua del 9 d’Octubre”, perquè “la llengua tendeix ponts i ens uneix a tots els valencians i valencianes”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela