domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La plaça de l’Assumpció de la Vall d’Uixó es convertirà en un dels escenaris principals amb la Fira de Nadal

La plaça de l’Assumpció de la Vall d’Uixó acollirà un any més la Fira de Nadal del 7 al 10 de desembre amb 40 comerços locals, amb la novetat d’una zona gastronòmica i l'augment d’activitats, amb actuacions musicals en directe.

La Vall d’Uixó celebrarà la seua Fira de Nadal, en la plaça de l’Assumpció del 7 al 10 de desembre, en el qual participaran més de 40 comerços locals, i que com a principal novetat compta amb una zona gastronòmica, un acte d’encés de la il·luminació i un major nombre d’activitats complementàries, especialment actuacions musicals en directe.

El regidor de Comerç, Jorge García, el president d’Endavant, Antonio Sánchez, i la presidenta de Comerços Zona Centre (CZC), Mari Carmen Segarra, han presentat aquesta edició, que s’inaugurarà el dijous 7 de desembre a les 19.00 amb l’encés de les llums, que enguany s’han augmentat per a donar una major ambientació a la plaça.

García ha destacat, que la ubicació estrenada l’any passat “és la idònia, perquè és un lloc emblemàtic, en el qual s’aconsegueix un ambient molt nadalenc”. De fet, la passada edició va ser “un èxit” i durant els quatre dies de fira van passar 10.000 visitants, una xifra que des de l’Ajuntament i des de les associacions comercials volen superar.

Per açò enguany s’ha apostat per “fer un encés de llums, que serà espectacular” per a obrir la mostra i programar teatre musical, tallers de treballs manuals i reciclatge, concerts itinerants del Quartet de corda Arcs Al Vent, animació amb els personatges infantils PJMSK, exhibicions de gimnasos locals, desfilades de moda, concerts de la Unió Musical Valldeuxense, banda d’iniciació de la Schola Cantorum i, com a plat fort, la Big Band de la Vall d’Uixó amb versions nadalenques de jazz.

Durant el 8, 9 i 10 de desembre també estaran presents el Patge Real i Papà Noel, que arreplegaran els desitjos dels xiquets i xiquetes i es realitzaran fotos. Les cartes es repartiran durant tota la setmana en els comerços participants en la Fira de Nadal i en els 12 col·legis de la ciutat.

Els més de 40 comerços presents oferiran una variada oferta a l’aire lliure “per a fer les primeres compres de regals nadalencs”, tal com han assenyalat durant la presentació. L’objectiu és també atraure visitants d’altres municipis.

Últimas noticias

Contenido relacionado