Alfafar reobre el trànsit en l’avinguda de l’Albufera

La repavimentació de la calçada, la substitució de les voreres i la senyalització de les marques viàries en la calçada (aparcament, passos de vianants, fletxes de direcció, etc.) són algunes de les accions que s'han dut a terme.

L’Ajuntament d’Alfafar reobre avui la circulació de vehicles en l’avinguda de l’Albufera del municipi després de finalitzar la primera fase de les obres de millora i adequació de la via pública de l’avinguda en les quals s’inclouen també les accions al carrer Sant Sebastià i la Plaça Vicente Blasco Ibáñez – Blanch.

Amb la reobertura del trànsit finalitza una actuació de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntamentque ha consistit en la repavimentación de la calçada, la substitució de les voreres i instal·lacions per unes noves, la millora del mobiliari urbà i de la senyalització de les marques viàries en la calçada (aparcament, passos de vianants, fletxes de direcció, etc.), entre altres accions.

D’aquesta forma, l’Ajuntament d’Alfafar ha donat resposta a diferents demandes i reclamacions veïnals com l’excessiva altura de les vorades en l’avinguda que complicava fins ara el trànsit per als vianants de majors, carrets de bebè o persones amb diversitat funcional.

Amb un pressupost de 437.058,04 €, les obres d’accessibilitat, millora i adequació de l’avinguda de l’Albufera, el carrer Sant Sebastià i la Plaça la Plaça Vicente Blasco Ibáñez – Blanch se sumen a diferents actuacions que s’han dut a terme en els últims mesos amb l’objectiu de fer d’Alfafar un espai més amable i accessible per a la ciutadania, així com més segur per al trànsit per als vianants.

Publicitat