Turisme publica l’ebook Tourist Info, Innovant en l’atenció al turista de la Comunitat Valenciana

Colomer defineix la Xarxa com "una ambaixada de l'hospitalitat de la destinació i de la divulgació dels nostres millors atributs turístics"

L’Agència Valenciana del Turisme ha editat l’ebook “Tourist Info, Innovant en l’atenció al turista de la Comunitat Valenciana”, un document que analitza la prestació integral del servei i dóna les pautes per fidelitzar al turista i aconseguir la satisfacció del personal que integra la Xarxa.

Per al secretari de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, “la Xarxa d’oficines Tourist Info és fonamental per entendre el turisme”; al seu judici és “com una ambaixada de l’hospitalitat de la destinació i de la divulgació dels nostres atributs gastronòmics, patrimonials i paisatgístics”.

Cal destacar que una enquesta realitzada per 115 oficines revela dades de valoració del servei de la Xarxa de 9,42 punts sobre 10 i d’expectatives de 9,58. Davant aquestes qualificacions, Colomer ha volgut destacar les propostes innovadores que formula la Xarxa per aconseguir aquests resultats.

D’aquesta manera, ha recordat la implantació a la Xarxa de sistemes de missatgeria instantània com el WhatsApp; el projecte Tourist Info Kids, zones familiars per estar amb nens; i Tourist Info Mascotes, uns espais dedicats als turistes que viatgen amb les seues mascotes.

Premis Xarxa Tourist Info

L’ebook recull els resultats dels premis que ha obtingut la Xarxa Tourist Info. En aquest sentit, destaca el premi a la innovació, a través del concurs Xarxa Tourist Info 2017, a través del qual El Campello es va alçar amb el primer guardó, amb una proposta de Turisme inclusiu per reforçar els valors de l’hospitalitat, l’accessibilitat i l’excel·lència amb nous serveis, eines i productes.

Les Tourist Info d’Elda i Petrer es van emportar l’accèssit del concurs amb una original proposta: ‘Dia 37’. Es tracta d’un projecte creat i gestionat pels dos ajuntaments que treballen junts en el desenvolupament turístic de tots dos i uneixen la seua força a la del sector privat. Dia 37 reforça els valors de creativitat, sostenibilitat i excel·lència, la generació de nous productes i la cooperació entre destinacions turístiques a través de les seues Oficines Tourist Info.

L'”ebook” recull també el resultat d’un altre concurs, ‘Visita Feliç 2017’, en el qual 149 oficines van ser avaluades. El primer premi ha recaigut en la Tourist Info de Benissa Platja i la de Torrevella, que van obtenir 4.550 punts sobre 4.650. El segon va recaure en la d’Aiora, amb 4.490 punts, i el tercer en la de La Vall d’Uixó, amb 4.460 punts.

Publicitat