20.4 C
Valencia

Els leds i el circ, protagonistes de la Cavalcada de Reis de Castelló

Milers de xiquets i xiquetes van viure la il·lusió de veure de prop els tres protagonistes de la nit màgica en una desfilada amb poques sorpreses espectaculars i amb molta llum en l'attrezzo dels personatges.

- Publicitat -AVL

Milers de xiquets i xiquetes acompanyats de pares i familiars s’han concentrat esta vespra de Reis a Castelló per presenciar una Cavalcada marcada per la temàtica del circ. Els caramels, però també els leds de disfresses, carrosses i attrezzo, van aconseguir una ‘modesta’ posada en escena marcada entre altres coses, en especial pels més menuts, “pels llums dels tambors de la batucada” i per la fantasia platejada que va acompanyar la coreografia de la Cort d’honor del 2019.

Amb la representació comercial i publicitària habitual de les conegudes ‘carrosses’ de l’eterna ‘Ciudad de vacaciones‘ i la cada any més nombrosa participació de membres d’acadèmies de ball que tracten de sorprendre amb noves indumentàries o rítmiques coreografies, la desfilada de Reis 2020 va tindre just el necessari per a suportar els 50 minuts aproximats de duració que, almenys als primers trams del recorregut va comptar amb una molt bona coordinació del personal per evitar espais morts d’esperes entre escenes.

Escassa i no especialment vistosa en esta ocasió, la part tradicional, que a penes va comptar amb la representació de la carrossa del naixement i l’estel, tot precedit, això sí, per una prou nombrosa representació del món de la Dolçaina i el Tabal interpretant Nadales costumbristes.

Pel que fa a les tres companyies d’animació, poques sorpreses o exclamacions del públic davant d’uns números sense especial interés, a excepció d’algunes acrobàcies a peu de carrer i amb un enorme titella articulat que tampoc va generar excessiva admiració entre els espectadors més crítics.

Amb tot, el colofó amb els tres protagonistes reials, sense cap sorpresa i precedits per minsos seguicis de pages, un pèl desorganitzats i amb unflables ‘fantàstics’ que tampoc aportaven massa atracció ni espectacularitat a la desfilada, va complir les espectatives dels més menuts, si més no, per la incindicional il.lusió del moment.

Tot i això, prou destacable també, encara que no sempre efectiu, l’intent per a incrementar el control quant a seguretat pel que fa a l’accés dels menuts a la impulsiva recerca de caramels al mig del carrer, amb les tanques de l’inici del recorregut instal·lades enguany en estos punts per primera vegada.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià