L’Eliana llança les ajudes ‘Cap xiquet sense esport’

Estes és podran sol·licitar fins al 7 de novembre, i contemplen una bonificació del 25% al 100%, segons el nivell de renda familiar dels sol·licitants.

Fa uns dies, l’Ajuntament de l’Eliana va obrir el termini de sol·licituds per als programes d’ajudes i beques al lloguer jove, escolarització de 0 a 3 anys, transport per a estudiants i per a l’estudi de música i dansa. Este termini acaba el pròxim 4 de novembre inclòs.
Ara, el Consistori torna a convocar una altra ajuda dins del programa “Cap xiquet sense esport”.

D’ell es poden beneficiar les usuàries i usuaris de les Escoles Esportives Municipals menors de 23 anys. Les ajudes contemplen una bonificació en el preu a pagar que va des del 25% al 100%, segons el nivell de renda familiar dels sol·licitants, amb un valor màxim de 230 euros per alumne i temporada.

Rovira  

El programa té com a finalitat promoure la igualtat d’oportunitats del sector de la població al qual va dirigit per a poder realitzar una activitat esportiva en les instal·lacions municipals i a través de les Escoles Esportives Municipals, subjectes a l’Ordenança Reguladora de Preus Públics en vigor.

Els sol·licitants han d’estar empadronats a l’Eliana almenys sis mesos abans de la convocatòria de l’ajuda, han de ser menors de 23 anys, estar matriculats a les Escoles Esportives en 2019 acreditant assistència i estar al corrent de pagament, no gaudir d’una altra ajuda similar per a la mateixa fi i han de presentar la documentació acreditativa de la renda familiar de 2018, tal com estableixen les bases.

Les sol·licituds es poden presentar en les oficines del Poliesportiu Municipal fins al 7 de novembre inclòs, en horari de 10.30 a 14.00 hores, o pel registre d’entrada de l’Ajuntament de l’Eliana. Les bases i annexos per a emplenar la sol·licitud es poden descarregar en la web municipal, en la següent adreça: http://www.leliana.es/es/page/subvenciones.

PublicitatJuega Limpio Orihuela