30.9 C
Valencia

L’Eliana llança les ajudes ‘Cap xiquet sense esport’

Estes és podran sol·licitar fins al 7 de novembre, i contemplen una bonificació del 25% al 100%, segons el nivell de renda familiar dels sol·licitants.

- Publicitat -AVL

Fa uns dies, l’Ajuntament de l’Eliana va obrir el termini de sol·licituds per als programes d’ajudes i beques al lloguer jove, escolarització de 0 a 3 anys, transport per a estudiants i per a l’estudi de música i dansa. Este termini acaba el pròxim 4 de novembre inclòs.
Ara, el Consistori torna a convocar una altra ajuda dins del programa “Cap xiquet sense esport”.

D’ell es poden beneficiar les usuàries i usuaris de les Escoles Esportives Municipals menors de 23 anys. Les ajudes contemplen una bonificació en el preu a pagar que va des del 25% al 100%, segons el nivell de renda familiar dels sol·licitants, amb un valor màxim de 230 euros per alumne i temporada.

El programa té com a finalitat promoure la igualtat d’oportunitats del sector de la població al qual va dirigit per a poder realitzar una activitat esportiva en les instal·lacions municipals i a través de les Escoles Esportives Municipals, subjectes a l’Ordenança Reguladora de Preus Públics en vigor.

Els sol·licitants han d’estar empadronats a l’Eliana almenys sis mesos abans de la convocatòria de l’ajuda, han de ser menors de 23 anys, estar matriculats a les Escoles Esportives en 2019 acreditant assistència i estar al corrent de pagament, no gaudir d’una altra ajuda similar per a la mateixa fi i han de presentar la documentació acreditativa de la renda familiar de 2018, tal com estableixen les bases.

Les sol·licituds es poden presentar en les oficines del Poliesportiu Municipal fins al 7 de novembre inclòs, en horari de 10.30 a 14.00 hores, o pel registre d’entrada de l’Ajuntament de l’Eliana. Les bases i annexos per a emplenar la sol·licitud es poden descarregar en la web municipal, en la següent adreça: http://www.leliana.es/es/page/subvenciones.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià