L’Eliana penja senyals als carrers per concienciar els veïns

Els "eliconsels" tracten de fomentar un clima de benestar comú i convivència en el municipi.

Des del passat mes de maig, l’Eliana compta amb uns nous elements artístics distribuïts per tot el casc urbà, els anomenats “Eliconsells”. Es tracta de missatges dirigits a la ciutadania i que apareixen representats en els diferents senyals viaris d’ús temporal de la localitat, aprofitant l’espai en blanc que deixen en tancar les seues comportes.

Es tracta de 6 Eliconsells distribuïts en les 33 senyals que hi ha repartides per tot el municipi. Els Eliconsells són consells que, amb un to animat, pretenen millorar la convivència i el respecte entre el veïnat de l’Eliana, així com fomentar una imatge positiva i compromesa de la localitat.

Entre ells es poden trobar missatges que insten als habitants a arreplegar els excrements de les seues mascotes quan les trauen a passejar, a permetre el descans del veïnat sobretot en les zones d’oci, o a respectar el mobiliari urbà, entre altres. D’altra banda, també animen a gaudir de l’Eliana i de tota la varietat de recursos que ofereix.

A través d’aquesta iniciativa artística s’intenta crear un interès comú pel benestar de la ciutadania de l’Eliana, al mateix temps que s’anima a les persones que els vegen a conèixer la resta de Eliconsells que els queden per veure.