9:23 am - Saturday, 15 August 2020

L’EPSAR licita la construcció del sistema de desinfecció de l’efluent de la depuradora de Corbera-Llaurí

- Publicidad -Reciplasa

L'import és de 112.708,62 euros i s'estableix un termini d'execució de 3 mesos, i que permetran la reutilització de les aigües, sense cap mena de restricció, per a reg agrícola

SaguntaEscena
L'Alcora
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a través de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR), ha licitat les obres de construcció del sistema de desinfecció de l’efluent de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Corbera-Llaurí.

La publicació s’ha realitzat en la Plataforma de Contractació de l’Estat el 29 de maig de 2019, per un pressupost de 112.708,62 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de tres mesos.

L’EDAR de Corbera-Llaurí dona servei a tots dos municipis i va ser construïda per la Generalitat l’any 2000. El seu sistema de tractament és mitjançant un tractament biològic de fangs activats amb Reactor Biològic Seqüencial (SBR). El seu cabal de disseny és de 1.500 m³/dia, havent tractat en 2018 una mitjana de 1.025 m³/dia.

L’EDAR disposa d’autorització d’abocament des de desembre de 2007. Recentment, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) va començar els tràmits per a la renovació d’aquesta. Atés que el punt d’abocament de l’EDAR es troba en la Séquia Nova de Llaurí, la CHJ va sol·licitar als dos ajuntaments que presentaren un programa de reducció de la contaminació quant als paràmetres microbiològics.

A aquests efectes, l’EPSAR va contractar la redacció del “Projecte de construcció del sistema de desinfecció de l’efluent de l’EDAR de Corbera-Llaurí (València)”, en el qual es definiren les infraestructures a executar per a satisfer les necessitats d’afinament de la qualitat de l’aigua depurada provinent dels municipis de Corbera i Llaurí.

S’ha determinat, com a solució més aconsellable, la construcció d’un laberint de cloració i un sistema de dosatge d’hipoclorit sòdic que permeta complir els nous paràmetres de l’autorització d’abocament.

Aquestes obres permetran la reutilització de les aigües, sense cap mena de restricció, per a reg agrícola quant al compliment dels paràmetres microbiològics de l’efluent requerits en la legislació de reutilització de les aigües depurades.

L’expedient està disponible en la següent adreça electrònica: consultar ací

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

La Comunitat suma 485 nous contagis, la xifra més alta des del 29 de març

Els nous casos són 37 a la província de Castelló, 97 en la d'Alacant, 347 a la província de València i 4 sense assignar.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Aldaia per una reunió social

La Consellera de Sanitat ha comunicat que es tracta de almenys 5 casos confirmats per un origen social.

Declarat un brot de coronavirus a Massamagrell

La Consellera de Sanitat ha comunicat que es tracta de almenys 5 casos confirmats per un origen social.

Detecten un brot de coronavirus a una empresa de Dénia

La Consellera de Sanitat ha comunicat que es tracta de almenys 3 casos confirmats per un origen laboral.

Sanitat detecta un segon brot de coronavirus a Vinaròs

La Consellera de Sanitat ha comunicat que es tracta de almenys 3 casos confirmats per un origen social.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià