L’equip de govern de l’Ajuntament de Nules traurà el despatx al carrer

L'Alcalde de l'Ajuntament de Nules, David García, i la regidora delegada de Participació Ciutadana, Rosa Ventura, han comparegut en roda de premsa per a presentar la iniciativa ‘GOVERN A PEU DE CARRER’.

Publicitat

L’Alcalde de l’Ajuntament de Nules, David García, i la regidora delegada de Participació Ciutadana, Rosa Ventura, han comparegut en roda de premsa per a presentar la iniciativa ‘GOVERN A PEU DE CARRER’.

La iniciativa, que es posarà en marxa dimecres que ve 4 de desembre del 2019, consistirà a traure al carrer el despatx de l’Alcalde i de la resta de regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de Nules, durant tots els dimecres al matí.

PublicitatRovira  

Esta acció de proximitat amb el veïnat se suma a les que ja es van emprendre l’anterior legislatura (assemblees veïnals per barris, despatxos oberts i atenció a tot ciutadà que ho requerisca, atenció a través de les xarxes socials, aplicació en mòbil per a comunicar incidències en la via pública, posada en marxa de consells sectorials de participació…) i que es continuaran implementant aquests anys.

L’objectiu de la iniciativa serà recórrer la població i visitar amb els veïns aquelles zones en les quals és necessari actuar per a millorar i resoldre deficiències en els espais públics de titularitat municipal.

‘’L’anterior legislatura obrim els despatxos a la ciutadania i són molts els que han fet ús d’aquest servei essencial, però hem de continuar aprofundint en polítiques participatives i facilitar les gestions als nostres veïns, i per a això eixir al carrer i veure in situ les coses, parlar amb els nostres conciutadans és la millor manera de donar les solucions adequades a problemes complexos del dia a dia ‘’ ha comentat l’Alcalde, David García.

PublicitatJuega Limpio Orihuela