L’equip de Govern d’Onda rendirà comptes davant els veïns en un gran acte participatiu a peu de carrer

Coincidint amb els 100 dies de Govern, l'alcaldessa i el seu equip explicaran el projecte de legislatura el pròxim 20 de setembre

L’equip de Govern d’Onda ha decidit celebrar els 100 dies de govern municipal d’una forma innovadora: baixant a la plaça per a poder explicar als veïns el projecte de legislatura i sotmetre’s a les seues preguntes. Aquest gran acte participatiu tindrà lloc divendres que ve 20 de setembre a les 18 hores en la plaça del Raval de Sant Josep. Allí, cadascun dels onze regidors de l’equip de Govern tindrà l’oportunitat d’explicar els principals projectes que s’estan desenvolupant des de la seua àrea així com el full de ruta marcat durant els pròxims quatre anys. Després, podran escoltar les demandes dels ciutadans i prendre nota de les propostes de millora per a Onda.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que “ens vam comprometre amb els veïns a fer una política pròxima i a peu de carrer, participativa i transparent, i no se’ns ocorre millor forma que celebrar els 100 dies de Govern que al costat dels ciutadans, rendint comptes sobre la nostra gestió i escoltant les seues inquietuds i propostes de millora. Onda pertany als veïns, i per això entre tots definirem la ciutat de present i futur que volem”.

Rovira  

Amb la finalitat de fer partícip d’aquest gran exercici de transparència i participació ciutadana a tot teixit social d’Onda, l’Ajuntament ha remés invitacions a tots els grups polítics municipals així com a totes les associacions, clubs i entitats de la ciutat. A més, s’ha distribuït cartelleria pels comerços de la ciutat i s’ha promocionat l’esdeveniment en xarxes socials i la web municipal.

Compromís per la transparència i participació
Aquesta és una mostra més del compromís per la transparència i participació pública del Govern que lidera Carmina Ballester. A aquesta mesura, se sumen unes altres que s’han posat en marxa durant aquests mesos com la retransmissió dels plens en directe, per primera vegada, la millora del servei de cita prèvia online amb els regidors, el projecte ‘Ajuntament Obert II’ per a facilitar als onders l’accés a la informació pública.

Així mateix, la consulta popular sobre el nou macro abocador de Reciplasa que ha sol·licitat l’Ajuntament al Govern d’Espanya marca una fita de participació pública en la història democràtica d’Onda, ja que mai abans s’havia proposat un consulta sobre un tema de gran importància com aquest.

PublicitatJuega Limpio Orihuela