L’Equip de Govern s’uneix a la plantilla d’Urbaser en la celebració de Sant Martí de Porres

Carlos González, en la jornada del patró del personal de la neteja, agraeix als homes i dones de l'actual contracta de recollida de residus la seua professionalitat i labor extraordinària efectuada en el municipi.

La II Jornada de Convivència d’Urbaser Elx, celebrada al llarg del dia de hui al parc de maquinària que l’empresa gestiona al nord del nucli urbà en la partida de Vallongas, commemora la festivitat del patró dels treballadors de la neteja, Sant Martí de Porres; cita en la qual prop de tres centenars d’operaris de l’actual contracta de fem municipal han gaudit d’una sèrie d’activitats amb companys i afins, en un ambient relaxat fora del servei diari.

El regidor il·licità, Carlos González, els regidors de Neteja i Recursos Humans, Héctor Díez i Ramón Abad, el cap de la Policia Local, César Zaragoza, la reina i dames majors de les festes, Carolina Irles, Ylenia Galiana i Inés Gómez, així com altres representants i personalitats de la societat il·licitana, s’han sumat a la Jornada convidats pel delegat d’Urbaser a Elx, Alberto Bleda. Després d’un recorregut per les instal·lacions que ha inclòs la visita a una exposició fotogràfica que repassa la història de la companyia a la ciutat, González, Díez, Bleda i el cap de Servei d’Urbaser, José Luis Orellana, han homenatjat una vintena de treballadors per la seua implicació en diverses campanyes o amb motiu de la seua jubilació.

Rovira  

L’alcalde ha destacat el valor de la Jornada de Convivència com a “important per a Urbaser i per a Elx”, i s’ha dirigit a la totalitat de la plantilla felicitant-la pel seu esforç quotidià: “Gràcies per la vostra professionalitat, feu una labor extraordinària prestant un servei de qualitat”, ha manifestat González, reiterant el reconeixement cap a “la gran tasca essencial” efectuada en el municipi pels integrants d’Urbaser. Així mateix, ha assegurat que ara mateix l’Ajuntament s’està ocupant de configurar “el servei de neteja que Elx necessita per a la dècada vinent” amb la nova contracta, que garantirà “les millors condicions possibles per al personal, una ciutat més neta i la satisfacció dels il·licitans”.

Bleda, d’altra banda, ha subratllat el compromís d’Urbaser amb el seu entorn immediat, i ha agraït a aquells empleats que, després de la seua jornada laboral, “robant-li hores al dia”, es van presentar voluntaris per a l’operatiu d’ajuda a la Vega Baixa després dels episodis de pluges torrencials del mes de setembre. “Ens sentim orgullosos perquè sou un exemple de dedicació i solidaritat”.

Tres dècades de servei a Elx

Urbaser —anteriorment Dragatges— s’encarrega de la neteja viària i recollida de residus a Elx des de 1989. La plantilla està composta per 430 persones, de les quals el 30% són dones. No en va, Bleda s’ha congratulat dels programes de sostenibilitat i de responsabilitat social empresos per la companyia relatius a la inclusió de persones amb dificultats d’ocupabilitat, la igualtat i la lluita contra la violència de gènere, el foment de l’activitat física entre els empleats o la participació activa en les celebracions patronals il·licitanes. Segons l’últim estudi de l’OCU sobre aquest tema, Elx és una de les ciutats més netes d’Espanya.

PublicitatJuega Limpio Orihuela