Les Alqueries aprova un pressupost de 3,5 milions d’euros

El ple dona el vistiplau als comptes que augmenten la col·laboració amb la ciutadania a través de les subvencions a les associacions i comencen a fer front als expedients urbanístics pendents.

PublicitatAVL

L’Ajuntament de les Alqueries ha aprovat, amb els vots a favor del PSOE i Compromís i en contra de PP i Ciutadans, els pressupostos per a l’any 2020 que tindran un marcat caràcter social, ja que s’augmenta esta partida respecte als últims comptes aprovats. L’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, ha manifestat que “estem especialment satisfets amb el Pressupost de 2020, ja que és una primera fita d’este nou equip de govern i consolida el treball que vam iniciar el passat mes de setembre per a millorar el nostre municipi entre totes i tots amb el pacte entre els grups del PSOE i de Compromís. A més, els comptes que hem aprovat hui milloraran la vida de les persones de les Alqueries i esta és la màxima del govern municipal, volem continuar creixent com a poble al costat de les nostres veïnes i veïns”.

Així mateix, l’alcaldessa explica que, en este moment, els comptes de l’Ajuntament estan totalment sanejades, ja que el deute municipal no arriba a l’1% i destaca que el 52% d’estos recursos es destinen al salari dels treballadors municipals, ja que s’han augmentat els serveis tècnics de l’Ajuntament amb inversió en personal. “Una altra de les partides que s’ha augmentat és la de subvencions a associacions del municipi perquè pensem que hem de col·laborar amb la ciutadania per a millorar les Alqueries i les organitzacions del nostre poble són un motor que impulsa diferents activitats i duu a terme iniciatives que ens fan créixer” i afig que “a més, hem creat la partida de Normalització i la d’Igualtat, que no existien o augmentat els fons municipals destinats a les festes”.

PublicitatRovira  

D’altra banda, Lara indica que el Pressupost de 2020 significarà un inici per a fer front als diferents expedients urbanístics pendents en el municipi i indica que “són situacions que esperem anar resolent a poc a poc perquè no s’enquisten més. Som conscients que algunes d’estes problemàtiques no seran fàcils però estem treballant en solucions que siguen beneficioses per a la nostra localitat” i conclou dient que “en definitiva, hui hem aprovat uns pressupostos reals i que significaran un avanç per a les Alqueries, posant a les persones en el centre de les polítiques municipals per a construir un municipi millor entre totes i tots”.