10.9 C
Valencia

Les Alqueries aprova un pla per a concedir subvencions amb la màxima transparència i agilitat

L'Ajuntament continua amb la seua aposta per l'associacionisme i mantindrà les ajudes al teixit voluntari local malgrat la situació de crisi sanitària viscuda.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de les Alqueries ha aprovat en el ple municipal, amb els vots a favor del PSOE i Compromís i l’abstenció de Partit Popular i Ciutadans, un pla estratègic de subvencions municipals 2020-2022 per a concedir aquestes ajudes amb la màxima transparència i agilitat. Esther Lara, alcaldessa de les Alqueries, explica que “des de l’equip de govern hem llançat aquesta ambiciosa proposta per a oferir una major informació sobre les subvencions que farà possible eliminar les distorsions i interferències a l’hora de sol·licitar-les i justificar-les. Es tracta de facilitar els tràmits a les associacions que van destinades i que es conega en què s’utilitzen els recursos públics, perquè hi haja una millor gestió municipal”.

Lara destaca que “malgrat la situació de crisi sanitària i estat d’alarma que hem viscut, l’equip de govern de les Alqueries hem optat per mantindre les ajudes al teixit associatiu local per a no causar cap perjudici a la labor que fan aquests col·lectius de manera voluntària” i afig que “pensem que hem d’estar més que mai al costat de la ciutadania i les organitzacions de les Alqueries. Hem passat moments molt difícils, però és hora de seguir avant entre totes i tots. Volem llançar un missatge d’optimisme a la gent del municipi i fer-los saber que el consistori, com a institució més pròxima a les veïnes i veïns, sempre estarà al seu costat”. El pla estratègic de subvencions conté 10 línies d’actuació: activitats de foment de l’esport; activitats de foment de la cultura; activitats dirigides a la joventut; activitats d’impuls a l’estudi i l’educació entre xiquets; activitats de caràcter social; ajudes d’emergència; foment de l’activitat econòmica; subvencions a ONG; activitats dirigides a l’ocupació del temps lliure i qualsevol altra activitat en el marc de la política social i econòmica. “Així, les subvencions es concediran amb caràcter i execució anual i es controlaran des de les diferents àrees municipals i la intervenció perquè es justifiquen com cal” conclou l’alcaldessa afegint que “el muntant actual són 94.100 euros que es distribuiran entre els col·lectius municipals per a afavorir les seues activitats, que alhora beneficien a tota la ciutadania de les Alqueries”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,022FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià