Les Alqueries prepara la campanya ‘Ara més que mai, comerç de les Alqueries’

La iniciativa es posarà en marxa al juny i el consistori adquirirà productes i serveis per a sortejar entre les persones que participen d'alguna de les dos formes previstes.

L’Ajuntament de les Alqueries ha preparat una campanya sota el nom ‘Ara més que mai, comerç de les Alqueries’ per a tractar de dotar de liquiditat als negocis locals i ajudar en estos moments de dificultat per la crisi sanitària de la COVID-19.

Així, la regidora de Comerç, Lorena Maure, explica que “adquirirem dels comerços, autònoms i establiments d’hostaleria locals una sèrie de productes i serveis per a sortejar. Posteriorment, els sortejarem entre les persones que participen en les campanyes, que tindran dos períodes diferenciats per a cadascuna de les fases de tornada a la nova normalitat que anirem aconseguint progressivament si tot va bé”.

La primera part de la campanya, per a evitar que la gent isca al carrer i es formen aglomeracions es produirà durant el mes de juny (de l’1 al 28) i es tractarà de sortejos a través de les xarxes socials del mateix Ajuntament.

“Molt prompte donarem a conéixer les diferents maneres de participar en estos sortejos i quan es produirà cadascun d’ells, encara que sí que podem dir que es produiran quatre, un per cada setmana d’este mes”, indica Maure. Quant a la segona part de la iniciativa, que serà del 29 de juny al 12 de juliol, quan es preveu que ja s’hagen superat totes les fases de la desescalada, el sorteig tornarà a la forma tradicional i es produirà emplenant un cupó que s’obtindrà quan es realitze alguna compra en qualsevol dels establiments locals que s’adherisquen a la campanya de promoció.

“Esta serà només una de les diverses iniciatives que vol posar en marxa el consistori per a reactivar el teixit comercial de les Alqueries, ja que, com vam anunciar en el seu moment, estem treballant en la mesura de les possibilitats d’un Ajuntament xicotet com el nostre per a efectuar ajudes directes als comerços, així com subvencions per a aquells que han hagut de dur a terme obres en els seus locals per a adaptar-los a les noves circumstàncies sanitàries”, conclou la regidora de Comerç.