L’Ajuntament de les Alqueries substitueix les tradicionals estrenes per vals de compra entre els seus treballadors

Els treballadors i treballadores disposaran d'un val de 50 € cadascun que podrà gastar en els comerços o establiment d'hostaleria de la localitat.

L’Ajuntament de les Alqueries suma una nova acció en suport al comerç de la localitat. En este cas, el consistori ha fet lliurament de vals de 50 € a cadascun dels seus treballadors i treballadores, que podran canviar en els diferents establiments del municipi.

L’alcaldessa, Esther Lara, explica que “s’ha pres esta decisió, ja que enguany, a causa de les circumstàncies sanitàries, no se celebrarà el tradicional menjar de Nadal que el consistori oferia al funcionariat ni se’ls entregarà l’obsequi que sempre s’adquiria en el comerç local. D’esta forma, mantenim la intenció de secundar i ajudar en tot el que podem a les empreses de les Alqueries en estos moments tan difícils, fent tot el possible per millorar la seua situació, dins de les opcions que disposem en un municipi xicotet com el nostre”.

Actualment, continua en marxa la campanya de Nadal ‘Compra a les Alqueries regala il·lusió’ fins al 5 de gener, que busca incentivar les compres locals entre la població. En ella es repartiran 8 premis dividits en: un de 300 €, un de 100 €, dos de 50 € i quatre de 25 € a gastar en els comerços del municipi. “Els establiments del poble són els qui donen vida als nostres carrers i agraïm la seua col·laboració en cadascuna de les iniciatives que posem en marxa”, conclou Lara.

CatalanSpanish