Les Alqueries celebra la nit màgica de Imma Fornet

Les Alqueries viu estos dies el 33 aniversari de la segregació de Vila-real.

Caia la nit a Les Alqueries i encara se disparaven incesantment els cohets que fan saber a tots de la gran festa de la localitat. Tot estava preparat per a que Imma Fortanet, acompanyada de Vanessa Gargallo, Àngela Gil, Andrea Verdegal, Marta Capella, Alba Lozano i Laura Capella vixqueren la seua nit especial com a reina i Dames de les festes de la Segregació.

A la cita no va faltar ningú, bona part de la localitat se va concentrar a la plaça per tal de presenciar com Candela Jarque, reina de la localitat, s’acostava per tal de coronar a l’actual reina. Tampoc van faltar representants de localitats veïnes: La Llosa, Tales, Nules, La Vall d’Uixó, Borriana, Almassora, Borriol, l’Alcora i per descomptat Vila-real no van voler perdre’s un moment tan emotiu i van acudir representants municipals acompanyats de les sues reines.

Més d’una desena de cistelles florals van cobrir l’escenari, les ofrenes de les nombroses institucions locals, l’Ajuntament i l’Excma. Diputació de Castelló van engalanar la nit dedicada a Imma Fortanet. Paula Ros Boira i Beatriz Muñoz Nebot van ser les encarregades de presentar cada un dels convidats que s’acostaven a presentar la seua ofrena.

El colofó a la nit va ser la preséncia del mantenidor 22018, que va ser el el cantant local Manuel Valero Gargallo que va recordar a tots l’orgull de ser alqueriero en qualsevol part del món.

: Valencià

Publicidad