20 C
Valencia

Les Alqueries realitza tests de la COVID-19 a tot el personal del consistori

La incorporació del personal està fent-se de forma escalonada i realitzant-se un test previ per a detectar possibles casos asimptomàtics.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de les Alqueries està realitzant tests de la COVID-19 a tot el personal públic abans de la seua reincorporació al treball. L’objectiu és poder donar el millor servei a la població i reduir els riscos de contagis tot el que siga possible, detectant els casos que siguen asimptomàtics o no.

El consistori també està portant a terme altres mesures per tal de minimitzar els riscos i la plantilla està tornant al seu lloc de treball de forma escalonada. Betlem Albero, regidora de Personal, explica que “hem fet este pas perquè volem garantir la salut i protegir tant al funcionariat com a la població i recuperar la normalitat de forma progressiva però amb prudència, detectant possibles casos i evitar nous contagis”.

Les proves serològiques IgG que estan fent-se detecten si la persona està patint la malaltia o si ja l’ha superada. Unes 60 persones s’efectuaran esta prova sense que, de moment, s’haja detectat cap cas positiu. Albero afirma que “gran part del personal treballen de cara al públic per la qual cosa és important que detectem abans qualsevol nou cas i poder oferir més seguretat a l’hora d’atendre a la ciutadania. Tot i això, cal recordar que tots hem de dur mascareta, respectar la distància de seguretat i rentar-nos les mans, ja que són les principals formes d’evitar contagis”.

La regidora de Personal destaca i agraeix “tot el treball que han fet tots aquells sectors que han sigut essencials i han treballat sense descans en la localitat durant tot l’estat d’alarma i continuen fent-ho com són la Policia, Serveis Socials, personal de neteja, la Brigada Municipal i ONG que han estat a primera línia tot este temps, però també a totes les persones voluntàries que han ajudat durant la pandèmia”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià