Les Alqueries viu la nit màgica de Paula Personat

Caia la nit a Les Alqueries i encara se disparaven incesantment els cohets que fan saber a tots de la gran festa de la localitat. Tot estava preparat per a que Paula Personat Vicent, acompanyada de Noemí Marco Collado, Andrea Capella Gómez, Anna Vicent Huget i Raquel Aldama Mesado vixqueren la seua nit especial com a Reina i Dames de les festes de la Segregació.

A la cita no va faltar ningú, bona part de la localitat se va concentrar a la plaça per tal de presenciar com Inma Fornet, reina de la localitat, s’acostava per tal de coronar a l’actual reina. Tampoc van faltar representants de localitats veïnes: La Llosa, Tales, Nules, La Vall d’Uixó, Borriana, Almassora, Borriol, l’Alcora i per descomptat Vila-real no van voler perdre’s un moment tan emotiu i van acudir representants municipals acompanyats de les sues reines. Destacable va ser la presència de l’alcalde de Sueras i pròxim president de la Diputació José Martí.

Més d’una desena de cistelles florals van cobrir l’escenari, les ofrenes de les nombroses institucions locals, l’Ajuntament i l’Excma. Diputació de Castelló van engalanar la nit dedicada a IPaula Personat.

El colofó a la nit va ser la preséncia del mantenidor 2019, que va ser l’alquerier Pepe Llopis, estudiant de Ciéncies Polítiques, poeta i guanyador de diversos premis de narravita curta. La cel·lebració va tancar amb l’himne de les Alqueries interpretat per la Unió Musical Alqueriense.

ValenciàEspañol