Les Cambres de Comerç d’Alacant i Alcoi van triar president aquesta setmana

Tots dos actes va estar presidit pel conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent

S’habilitarà progressivament en edificis públics, places i la platja

Aquest dimarts 27 de març 31 i també va assistir el Director General de Comerç, Natxo Costa. El ple constitutiu a Alcoi van triar a Pablo de Gracia i a Alacant a Juan Bautista Riera, tots dos representaren a les seues respectives Càmeres pels períodes del 2018 al 2022.

Cambres Actualitat Valenciana
Josep Manel Sánchez

A Alacant, el Ple constitutiu van assistir 54 membres i el resultat de la votació van ser de 48 vots a favor, 4 en blanc i 2 nuls. Juan Bautista Riera, valencià de naixement i llicenciat en Ciències Empresarials, porta vinculat a la Càmera des de l’any 1982, en el qual va formar part del Ple. La presidència de Riera és encertada, ja que, amb 36 anys pertanyent a la institució ha arribat a ocupar llocs de responsabilitat en els òrgans de Govern de la institució. Destaca haver sigut president de la Comissió de Turisme, president de la Comissió de Comerç Exterior i vicepresident del Comité Executiu i des de l’any 2016 estava exercint com a President en funcions en marxar-se José Enrique Garrigós. Riera viu en Dénia des de 1972, és un empresari de la construcció i serveis d’energies renovables, és també consultor per a països del Nord d’Àfrica, principalment d’Algèria. El ferm compromís de tots dos presidents amb les seues respectives Càmeres implica defensar els interessos dels emprenedors, empresaris i autònoms. El conseller, Rafael Climent, ha destacat la importància del consens de la unió de tots els empresaris i ha incidit en la necessitat d’intensificar la col·laboració públic i privat. En aquesta mateixa línia ha posat a disposició les ajudes a les pimes en un treball que compleix les facetes d’internacionalització, comerç i formació.

PublicitatAVL
Cambres Actualitat Valenciana
Josep Manel Sánchez

Aquests processos electorals de les Càmeres d’Alacant i Alcoi es va iniciar amb la convocatòria decretada al maig pel Govern d’Espanya i a l’octubre, pel Consell de la Generalitat Valenciana. En la taula d’Alacant, Rafael Climent presidia el procés de votació, juntament amb el secretari General de la Càmera Oficial de Comerç, Indústria i Navegació, Andrés Sevila Sevila, acompanyats també amb un membre de major edat, Eduardo López Pérez de l’empresa Terrapilar i un membre més jove que en aquest cas li va correspondre a Diana Cervera Navarro de l’empresa Loreto Restaurant. Tots ells van estar en el procés de votació i recompte, fins a la proclamació de la presidència que gens més va haver-hi un únic candidat, amb dues opcions, designar-ho com a president o refusar la seua candidatura, finalment va ser el primer.

 

Esta publicació està disponible en : Valencià