Les condícies públiques del recinte de festes comptaran amb personal de neteja i vigilància

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó estrenarà este dissabte, 27 de juliol, les condícies públiques del recinte de festes per a donar servei al sorteig de carpes de les penyes en Festes, que a partir del migdia celebrarà un menjar de germanor i actuarà l’orquestra Syberia. Este és el preludi a la setmana gran que tindrà lloc del 3 a l’11 d’agost.

Durant la setmana de festes romandran oberts i en les hores de major afluència de gent “hi haurà sempre present un operari per a netejar i prestar un servei en condicions als usuaris i usuàries”, que també vigilarà i “vetlarà pel respecte de les instal·lacions”, tal com ha explicat el regidor de Festes, Lluís Diago.

Esta infraestructura ha sigut construïda gràcies a un taller d’ocupació subvencionada per la Generalitat Valenciana i compta amb dos mòduls: un per a homes i un altre per a dones. En el d’homes hi ha dos vàters (un d’ells amb cabina adaptada), tres urinaris i tres lavabos; i en el de dones quatre vàters (un d’ells adaptat) i tres lavabos. A més s’han llogat dos mòduls per a homes amb quatre urinaris cadascun.

SORTEIG EN XARXES

Dins de la filosofia d’obrir les penyes en Festes “a tots els vallers i valleres, tant els que són penyistes com els que no” per primera vegada “oferim la possibilitat de pujar al balcó de la Casa de la Vila per a veure els tancaments”, ha assenyalat l’edil. Així es pretén fer la setmana “més participativa” i “que els nostres veïns senten l’ajuntament com la casa de totes i tots”.

Per motius d’aforament i seguretat la presència de públic està limitada i s’ha decidit realitzar un sorteig a través de la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó. Els passos són senzills: ser seguidor, donar m’agrada a la publicació i compartir-la en públic. La participació estarà oberta fins al 29 de juliol i se sortegen dues passades dobles per a cada tancament.

ValenciàEspañol