Les Corts debatran les esmenes a la totalitat a pressupostos i llei d’acompanyament el divendres 15 i el dilluns 18

Els comptes hauran de superar eixa votació de les tres esmenes a la totalitat, amb les quals l'oposició demana que siguen retornades al Consell.

PublicitatAVL

Les Corts Valencianes debatran en sengles plens el divendres 15 de novembre i el dilluns 18 les esmenes plantejades per l’oposició a la Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2020 i a la Llei de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera i d’organització de la Generalitat, la coneguda com a llei d’acompanyament.

Així ho ha acordat la Junta de Síndics en la seua reunió d’este dimarts, en la qual s’ha acordat la distribució dels temps entre els grups per a defendre eixes esmenes, exercir el torn en contra i fixar la posició.

PublicitatRovira  

El Botànic va presentar dijous passat, últim dia de termini, els comptes que proposa per al pròxim exercici, amb un import global de 23.021,9 milions d’euros (davant dels 22.096,2 milions del 2019), de la qual 16.970 milions són per a despesa no financera, la qual cosa suposa una pujada de l’1,6% més respecte a enguany.

Amb la remissió al parlament valencià d’esta llei es va engegar la tramitació que, d’acord amb el calendari previst, s’allargarà com és habitual fins a mitjan desembre. Abans, no obstant això, els comptes hauran de superar eixa votació de les tres esmenes a la totalitat, amb les quals l’oposició demana que siguen retornades al Consell.

Publicitat