Les eleccions de reines de Castelló no seran fins l’agost

Amb la ressaca de la celebració de Sant Cristòfol en el Palau de la Festa comencen els nervis, les quinieles, i les telefonades de cara a l'elecció de les Reines de Castelló.

“No hi ha pressa, que totes les candidates tenen vestit per a la imposició de bandes” és la màxima que es respira en el consistori quan algú pregunta per la data d’elecció a reines de Castelló. I és que este any no es mantindrà el costum de fer l’elecció l’últim divendres d’agost com havia sigut en anys anteriors, sinó que la votació podria retardar-se fins i tot a dia 16. Un fet que ha beneficiat a alguns ens vinculats que han tret les seues representants amb facilitat abans de les eleccions a màxima representant, com són la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, que la setmana passada ja van publicar quines serien les noves Dones de Companya.

La maquinària electoral ha afectat també al temps polític, la dissolució dels organismes locals amb membres de designació política i la seua posada en marxa de nou fa que no tots els mecanismes puguen funcionar com en altres anys. A diferència d’en 2015, esta vegada l’Acord de Fadrell ha costat més de signar-se i això hi ha endarrerit també el plenari de delegació de competències.

Amb la ressaca de la celebració de Sant Cristòfol ja comencen els nervis de les candidates per saber quines seran les seues rivals, i també dels familiars per saber de quins membres cal guanyar el vot per a eixir Reina o Dama de la Ciutat. Però tot apunta al fet que no hi ha pressa per a traure les xiquetes.

L’acte principal de la Reina i les Dames de la Ciutat no serà fins a l’imposició de bandes el 8 de setembre i com totes les candidates per força han sigut madrines, tenen vestit per a rebre la seua banda, és per això que encara es respira amb molta tranquil·litat en el Patronat de Festes.

ValenciàEspañol