Les exposicions d’art completen l’oferta cultural i científica de la Ciutat de les Arts i les Ciències

El recorregut artístic inclou obres en l'Umbracle i al carrer Menor del Museu, així com la nova exposició 'Instants' en el passeig Nord

14

Els caps monumentals de Jaume Plensa i les flors de ‘My secret garden‘ d’Arne Quinze representen aquest estiu l’aposta per l’art públic, de lliure accés, de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Una oferta que complementa les exposicions de ciència interactiva i que proposa al visitant un recorregut des de l’Umbracle, els llacs i passejos fins i tot el carrer Menor del Museu, on es pot observar, suspesa en l’aire, l’escultura ‘Núvol’, obra d’Antonio Sacramento.

L’exposició de l’artista Jaume Plensa (Barcelona, 1955) està a València gràcies a la Fundació Hortensia Herrero. Són set escultures monumentals, totes peces úniques, de set metres d’altura i de ferro colat, que se situen en el llac sud del complex. Les escultures dialoguen amb l’espai que les acull i que són un reflex del treball acabat de desenvolupar per l’artista.

My Secret Garden València’ reuneix sis escultures que l’artista Arne Quinze ha realitzat de forma expressa per a ser exposades en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Són escultures de gran format, inspirades en la naturalesa, que semblen ‘florir’ pintades en acrílic sobre alumini. Quatre s’han instal·lat en el passeig de l’Art i dos en el llac nord de l’Hemisfèric a manera de nenúfars.

L’aposta per l’art públic segueix en el passeig Nord del Museu de les Ciències amb l’exposició ‘Instants’, que reuneix les vint fotografies guanyadores del concurs convocat en la xarxa social Instagram per la Ciutat de les Arts i les Ciències.