Les Falles de Benaguasil celebren el mig any amb una jornada festiva

Les comissions falleres de Benaguasil es van donar cita dissabte passat per a celebrar el mig any faller.

PublicitatAVL

Les comissions falleres de Benaguasil es van donar cita dissabte passat per a celebrar el mig any faller, un esdeveniment que es va començar a celebrar fa tres anys i que des de llavors ha sigut un èxit de participació.

La jornada començava amb la plantá del monument en la Plaça Major per part dels presidents i fallers de les comissions falleres, així com dels representants de la JLF i de l’Alcalde i la regidor de Falles. Tot seguit els més xicotets eren els protagonistes amb els pintacaras, tallers i inflables muntats per al gaudi de la població infantil.

PublicitatRovira  

El matí va donar pas a la celebració de dues cercaviles, un que va partir del Cementeri i un altre de l’estació de tren, amenitzats per les xarangues ABDLB i Els bufits. Acompanyades per un gran nombre de fallers de totes les comissions les xarangues van alegrar amb conegudes melodies els carrers de Benaguasil fins a arribar a la Plaça, lloc en el qual els músics no van deixar d’animar als fallers amb un repertori d’allò més variat.

Després d’això va arribar el moment de cremar Falla, sent les Falleres Majors de Benaguasil i el president infantil els encarregats d’encendre la metxa que reduiria a cendres el monument. Una vegada cremada la Falla el col·lectiu faller va gaudir de la celebració del sopar de germanor en l’Avinguda que es va completar amb una discomóvil.

Els actes commemoratius del mig any han comptat amb una elevada implicació del món faller que ha volgut commemorar amb aquest esdeveniment que tan sols queden sis mesos perquè se celebren les pròximes Falles de Benaguasil, unes festes declarades d’Interés Turístic Provincial.

Publicitat