miércoles, 17 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les falles de València se suspenen fins a 2021

No hi haurà falles en 2020.

Era un secret a veus, però no ha sigut fins hui dimecres quan València ha anunciat que se suspenen definitivament les Falles de 2020. Joan Ribó va posar com a data límit el 15 de juny per a decidir el futur més immediat de les festes josefines, però la realitat l’ha obligat a acceptar l’evident, que enguany no es poden celebrar esdeveniments de tal magnitud.

Poblacions com Gandia, Alzira, Alaquàs o Borriana ja van anunciar fa dies que suspenien les seues Falles, i fins a Alacant va acceptar que enguany no hi haurà Fogueres i Castelló que es quedava sense Magdalena. L’última a reaccionar ha sigut la capital valenciana, que tenia previst celebrar les seues del 15 al 19 de juliol.

Les comissions tenen ara que decidir què faran amb les falles ja preparades, que descansen en els tallers, en Fira València o en la Marina, i amb els representants d’enguany o els contractes d’il·luminació, revetles o pirotècnia subscrits per a març de 2020. De cara a una situació conjunta la gran majoria d’entitats falleres han demanat la creació d’un ens autonómic.

Últimas noticias

Contenido relacionado