Les festes d’Almussafes encaren la seua recta final

Fins al pròxim dissabte 21, la localitat desplega l'últim tram de la seua extensa programació

Almussafes

Les activitats religioses celebrades en els últims dies en el marc de les festes patronals d’Almussafes reben un any més el suport de la ciutadania de la localitat. El dijous 12 es va dur a terme l’ofrena de flors a la Santíssima Creu, el divendres 13 la festivitat del patró, Sant Bertomeu, el dissabte i el diumenge les commemoracions dedicades a la Divina Pastora i la Divina Aurora, respectivament, i el dilluns 16 es va viure el dia gran amb els actes organitzats en honor a la patrona del municipi, la Santíssima Creu.

A més de les iniciatives religioses, durant aquests dies s’han desenvolupat també en la població altres propostes lúdiques i esportives amb les quals Almussafes ha superat ja l’equador del seu període festiu, que s’allargarà fins a este dissabte 21 de juliol.

Les festes d’Almussafes organitzades per l’Ajuntament del municipi per a este 2018 encaren ja la seua recta final. Fins al pròxim dissabte 21, la localitat desplega l’últim tram de la seua extensa programació amb el desenvolupament d’iniciatives com  l’espectacle de cants i balls tradicionals d’arrel del dijous, el sopar-gala benèfica del càncer del divendres o l’homenatge a la paella, esdeveniment multitudinari que se celebrarà aquest dissabte i amb el qual es posarà el punt i final a quatre setmanes repletes de cultura, esport, tradició i religiositat.

Publicitat