viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les grans superfícies comercials de València obriran el diumenge de Falles

Les grans superfícies comercials de la ciutat de València obriran el diumenge 18 de març per aprofitar l’afluència de persones en el cap de setmana de les Falles, segons ha informat l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED).

El portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, Joaquin Cervera, ha estimat que al voltant de 700.000 persones visitaran els establiments oberts, ja que València es converteix en una gran zona d’atracció turística.

Aquestes dades es recolzen sobre les previsions del sector turístic, que estimen una ocupació superior al 75% als hotels de València, Castelló i Alacant durant les festes falleres, ha informat en un comunicat.

Per ANGED, l’obertura en dies festius és “un motor d’ocupació molt important, tal com s’ha demostrat en els últims anys”, i espera que en els dies de Falles el volum de consum dels valencians i els turistes se centre en alimentació i tèxtil.

De la mateixa manera, l’Associació també considera que la proximitat de les festes falleres amb les de Setmana Santa provoquen un repunt en la venda de mobles, electrodomèstics i decoració, per completar les equipacions de segon habitatge.EFE

Últimas noticias

Contenido relacionado