20.3 C
Valencia

Les grans superfícies d’Alcoi no obriran durant les Festes de Moros i Cristians

Per quart any consecutiu s’ha reeditat l’acord promogut des de la regidoria de Comerç.

- Publicitat -AVL

Un any més, totes les grans superfícies de la ciutat, conjuntament amb la Cámara de Comercio, la Asociación Comarcal de Empresarios del Comercio de Alcoy (ACECA), la Federación de Comercio de Alcoy ‘Alcoy Comercial’ i l’Ajuntament han reeditat l’acord i no obriran en Festes de Moros i Cristians, facilitant així que els seus treballadors puguen gaudir d’estos dies tan especials per la ciutadania d’Alcoi. És el quart any consecutiu que es manté l’acord.

Els dies que Alcoi celebra les Festes de Moros i Cristians durant el 2020 són 25, 26 i 27 d’abril. Les grans superfícies de la ciutat no obriran les portes dissabte i dilluns, que han sigut declarats festius locals, gràcies a l’acord que durant els últims quatre anys s’ha realitzat entre tots els actors comercials i institucionals. Des del Consistori, valoren molt positivament el pacte i la bona predisposició que han mostrat les grans superfícies.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, es mostra satisfeta pel consens que es torna a repetir a la ciutat: «Volem agrair l’esforç i la comprensió de les grans superfícies que estan al terme municipal d’Alcoi cap a les nostres Festes de Moros i Cristians. Volem agrair d’una manera especial la bona disposició de tots. Amb l’acord al qual hem arribat, ajuntament, associacions i superfícies es demostra que la paraula és una bona eina i que el consens sempre ens beneficia a tots. Portem ja quatre anys amb aquesta bona predisposició i sabem, perquè ens ho han traslladat personalment, que molta gent de la ciutat valora molt positivament aquesta decisió».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià