Les grans superfícies valencianes auguren “el millor Black Friday de l’última dècada”

La campanya pel 'Divendres Negre' i Nadal superarà enguany les 4.000 ocupacions en els establiments.

Publicitat

Les grans superfícies de la Comunitat Valenciana confien a viure “el millor Black Friday de l’última dècada”. El pròxim 29 de novembre arriba el ja tradicional ‘Divendres Negre’, que s’ha convertit en un dels cinc dies amb major volum de vendes de l’any pels descomptes que ofereixen els comerços.

Segons augura el portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, les grans superfícies esperen tindre “el millor Black Friday de la dècada”. De fet, han contractat “més de 4.000 persones per a donar un millor servici als clients en eixe dia i en la campanya de nadal”, subratlla en un comunicat.

PublicitatRovira  

Enguany el Black Friday suposa el tret d’eixida de la campanya de Nadal, en la qual les botigues integrades en ANGED de València, Alacant i la resta de Zones de Gran Afluència Turística, obriran els festius 1, 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre, així com el 5 de gener. La resta de grans superfícies podrà atendre els seus clients el 6, 15 i 22 de desembre, a més del 5 de gener com ja és tradicional”, informa Joaquín Cerveró, Portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana.

TECNOLOGIA I CONFECCIÓ ENCAPÇALEN EL CREIXEMENT

Analitzant les previsions de vendes per tipologia de productes, tecnologia, confecció, regal, alimentació i joguet seran els de major creixement. “Sens dubte, la campanya de nadal va a revitalitzar les vendes del comerç. A la Comunitat Valenciana en l’última setmana les vendes han crescut un 5% a causa de l’arribada del fred. Per Nadal s’espera que els paràmetres de creixement siguen similars”, assenyalen des de l’associació.

En els últims anys es consolida la tendència i una de cada tres famílies avança les seues compres al mes de novembre, sense deixar-les per a l’últim dia. Esta decisió, en gran manera impulsada per les campanyes de comunicació de les associacions de consumidors, permet al client adquirir els productes d’alimentació i joguets que desitja, a més d’ajudar els comerciants a millorar el seu nivell de servici, evitant cues d’última hora.

PublicitatJuega Limpio Orihuela