Les inversions del Consell per l’Alt Palància primen les infraestructures d’aigua i l’ajuda al transport escolar

Les localitats palentines rebran una inversió de quasi 400.000 euros.

PublicitatAVL

Els diputats autonòmics del PSPV-PSOE per Castelló Francisco Gil, Sabina Escrig i Carlos Laguna junt amb l’alcaldessa de Viver, Nieves Simón, han presentat el pressupost de la Generalitat Valenciana per a la comarca de l’Alt Palància, on el Govern del Botànic ha fet un gran esforç en la millora d’infraestructures de proveïment d’aigua a Montán i Jérica. En concret, la localitat de Montán rebrà 146.000 euros i Jérica 252.000 euros.

A Montán el pressupost va dedicat íntegrament a la millora de la xarxa d’aigua potable per a esta forma tindre una infraestructura de qualitat. “El proveïment d’aigua potable per a l’ús del veïnat és una de les principals preocupacions que tenen els ajuntaments de la província de Castelló. És per això que la Generalitat ha decidit col·laborar amb la Diputació de Castelló per a poder solucionar este problema i que els veïns i veïnes de la localitat tinguen una xarxa d’aigua potable en plenes condicions”, ha explicat Gil.

PublicitatRovira  

En la població de Jérica, els diners pressupostats té la mateixa fi, és a dir, millorar la xarxa de proveïment d’aigua. Referent a això, Laguna ha assenyalat que “la situació de les infraestructures hídriques en esta província és motiu de preocupació, per això el govern de Ximo Puig ha decidit col·laborar per a millorar-lo”.

Els diputats autonòmics també han fet referència al transport escolar que, en algunes comarques, “és fonamental per a garantir l’assistència a classe de l’alumnat, ja que en moltes ocasions es pot convertir en un autèntic maldecap per als pares organitzar-se per a portar als seus fills i filles”, com ha manifestat Escrig. Per això, amb estos pressupostos, un total de 592 xiquets a les comarques de l’Alt Palància i l’Alt Millars tindran algun tipus d’ajuda per al transport escolar.