Les ITV mòbils per a turismes recorreran 16 municipis de la Comunitat durant aquest estiu

Visitaran Alginet, Bétera, Montroi, Sueca, Segorbe, Torreblanca, Viver-Xèrica, Asp, Benissa, El Campello, Monòver, Novelda, Pilar de la Foradada, Santa Pola, Teulada i Xixona

Les unitats d’ITV mòbils per a turismes i vehicles lleugers, que supervisa l’Ivace, recorreran durant els pròxims mesos d’estiu 16 municipis de la Comunitat Valenciana.

Visitaran Alginet (del 15 al 31 de juliol), Bétera (de l’1 de juliol al 14 d’agost), Montroi (del 16 d’agost al 27 de setembre) i Sueca (des del 17 de juny fins al 12 de juliol) en la província de València.

Rovira  

En Castelló, recorreran Segorbe (del 8 al 25 de juliol), Torreblanca (del 4 al 20 de setembre) i Viver-Xèrica (de l’1 al 5 de juliol).

En la província d’Alacant, estaran a Asp (del 3 al 13 de setembre), Benissa (del 2 al 20 de setembre), El Campello (del 15 de juliol al 31 d’agost), Monòver (del 16 de setembre al 31 de desembre), Novelda (des del 29 d’abril al 14 de setembre), Pilar de la Foradada (fins al 31 de desembre), Santa Pola (del 16 de setembre al 19 d’octubre), Teulada (del 23 de setembre al 4 d’octubre) i Xixona (del 2 al 17 de juliol).

Cal recordar que el calendari i itinerari pot consultar-se en el portal de l’Ivace consultar ací (Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles).

La Comunitat Valenciana compta amb sis estacions mòbils d’ITV per a turismes que completen la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes, donant cobertura així a tot el territori.

Les ITV mòbils per a turismes estan capacitades per a realitzar inspeccions a vehicles lleugers, turismes i furgonetes de fins a 3.500 quilos.

El seu objectiu principal és acostar a la ciutadania de la Comunitat Valenciana el servei d’ITV evitant que els ciutadans hagen de recórrer llargues distàncies des de la seua localitat fins a l’estació fixa més pròxima. D’aquesta manera, aquest servei permet vetlar també per la seguretat viària.

PublicitatJuega Limpio Orihuela