Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors visiten al juliol 25 municipis de València

Les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors, que supervisa l’Ivace, visiten aquest mes de juliol 25 municipis de la província de València amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania un servei pròxim i de qualitat.

Així, les ITV recorreran les localitats de Xest, Ràfol de Salem i Salem (1 de juliol), Canals (2 de juliol), Almussafes ( 2 i 31 de juliol), Benifaió (3, 4, 5, 8 i 31 de juliol), Lloc Nou de Sant Jeroni i Real de Gandia (4 de juliol),lL’Olleria (8 de juliol), Massanasa, (9 i 31 de juliol) i Chiva i Godelleta (10 de juliol).

També estaran en Tavernes, Alboraig, Macastre i Iàtova (11 de juliol), Rebollar (12 de juliol), Siete Aguas (15 de juliol), San Antonio (16,17 i 18 de juliol), Villagordo del Cabriel (19, 22 i 23 de juliol), Requena (24, 25 i 26 de juliol), Bunyol i Dos Aguas (29 de juliol) i Montserrat i Montroi (30 de juliol).

El calendari i itinerari està disponible i pot consultar-se en el portal de l’Ivace www.ivace.es, en l’apartat de ‘Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles’.

Important labor unitats mòbils

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils d’ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors, un servei que es posa a la disposició de la ciutadania i que completa la xarxa de 25 estacions d’ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Cal destacar que gràcies a la labor que exerceixen les unitats d’ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de desplaçar-se més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

A més, de no ser per aquesta labor els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica pel fet que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més pròxima.

CatalàEspañol