Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors visiten aquest mes 18 municipis i pedanies de Castelló

Les unitats de ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors, que supervisa l’Ivace, visiten aquest mes de juliol 18 municipis i pedanies de la província de Castelló amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania un servei pròxim i de qualitat.

Recorreran Les Coves de Vinromà (1,2 i 3 de juliol), Mas d’en Rieres (Les Coves de Vinromà 3 i 4 de juliol), La Torre d’En Doménech (4 de juliol), La Barona (La Vall d’Alba 4 i 5 de juliol), Albocàsser (8, 9 i 10 de juliol), Tírig (10 i 11 de juliol), Catí (11 i 12 de juliol), Els Rosildos (La Serra d’en Galceran, 15 i 16 de juliol), La Serra d’en Galceran (16 de juliol).

També estaran a Vilar de Canes (16 i 17 de juliol), La Torre d’en Besora (17 de juliol), Masía Lorenza (Culla, 18 de juliol), Caserio de Montalba (La Vall d’Alba, 18 i 19 de juliol), La Pobla Tornesa (19 de juliol), Cabanes (22,23 i 24 de juliol), La Vall d’Alba (24, 25 i 26 de juliol), Els Ibarsos (La Serra d’en Galceran, 29, 30 i 31 de juliol) i Vilafamés (31 de juliol).

El calendari i itinerari està disponible en el portal de l’Ivace consultar ací (Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles).

Important labor unitats mòbils

La Comunitat Valenciana compta amb set estacions mòbils de ITV per a vehicles agrícoles i ciclomotors, un servei que es posa a la disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions de ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes.

Cal destacar que gràcies a la labor que exerceixen les unitats de ITV mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de desplaçar-se més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

A més, de no ser per aquesta labor els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica pel fet que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més pròxima.

ValenciàEspañol