1:38 am - Saturday, 8 August 2020

Les obres del CEIP Romeral d’Alcoi començaran en gener

- Publicidad -Reciplasa

Després d’acordar-se entre tots els implicats durant una reunió.

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Les obres per a remodelar el CEIP Romeral, dins del Pla «Edificant», ja estan adjudicades tant en el que respecta a l’obra com a la direcció d’obra. En la reunió, on estava present el regidor d’educació, Alberto Belda; el director de l’obra; tècnics de l’Ajuntament; la direcció del centre educatiu i l’empresa adjudicatària, s’ha acordat com realitzar totes les tasques sense que estes interferisquen en l’activitat docent. En la trobada també s’ha decidit que les obres al centre començaran al mes de gener amb una duració prevista de 8 mesos i consistiran en el canvi de la caldera, la creació d’una sala de professors i en el cobriment d’una part de la pista exterior.

El Pla «Edificant» continua desenvolupant-se a Alcoi, donant resposta a les necessitats que els mateixos centres educatius van plantejar i van ser aprovades per la Conselleria d’Educació en el seu moment. Cal recordar que el pla «Edificant» està subvencionat per la Conselleria, i executat per l’Ajuntament d’Alcoi, i que suposarà una inversió total de 12 milions d’euros a la nostra ciutat.

Un dels centres públics que veurà millorades les seues infraestructures és el CEIP Romeral, situat al barri de Santa Rosa. L’obra ha sigut adjudicada finalment per 289.159,75 euros, IVA inclòs, a l’empresa Construcciones y Excavaciones Miguel Martínez S.L i la direcció de l’obra i coordinació de la seguretat, per 7.502 euros, iva inclòs a José Jornet Arquitectos, SL. El termini d’execució serà de 8 mesos.

Entre les millores projectades es troba la creació d’una aula de professors que comptarà amb tres parts: una sala de reunions, una zona d’office-menjador, i una sala de presentacions amb escenari i lavabo. També es procedirà a cobrir una part de la pista exterior, ja que per l’edificabilitat de l’edifici no es pot cobrir en la seua totalitat, no obstant, es deixarà tot preparat per a poder cobrir-la en un futur. De moment, esta teulada permetrà a la comunitat educativa protegir-se de la pluja.

I per últim, també es realitzarà el canvi de la caldera de gasoil a gas, el que suposarà una millora en l’eficiència energètica i en la reducció del consum. Les calderes no es canviaran fins al mes de maig, esperant així a què el temps millore per a assegurar que no hi haja problemes de calefacció al centre durant els mesos de més fred.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, destaca la reunió: «Des del primer moment, amb el Pla Edificant estem treballant de la mà dels centres educatius, consensuant tant les seues necessitats com la manera de realitzar-les perquè malgrat que fer obres sempre molesta, estos inconvenients no suposen un perjudici per a la comunitat educativa. Estem segurs que estes millores seran positives per al dia a dia de totes les persones que formen part del CEIP El Romeral, aconseguint l’objectiu del pla Edificant que és posar al dia les infraestructures dels centres educatius públics valencians».

El pla Edificant ha millorat ja el CEIP Miguel Hernández i, a banda del Romeral, dos centres educatius més: Sant Vicent i Horta Major tenen ja adjudicades les seues obres i ja s’han produït les reunions de coordinació per tancar l’inici de les obres.

Els altres centres que tindran millores són l’Escola d’Idiomes i el CPEE Tomàs Llàcer, tots dos ja estan immersos en el procés d’adjudicació. Per últim, l’IES Andreu Sempere també es troba en el procés de licitació de la redacció del seu projecte. Per últim, Les millores per als centres IES Cotes Baixes i IES Pare Vitòria que van ser els últims en presentar la seua memòria valorada estan a l’espera de l’aprovació per part de la Conselleria per poder iniciar tot el procés administratiu.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

344 nous casos de coronavirus, 9 brots i 30 ingressats en només un dia

D'esta manera, en estos moments hi ha actius 2.073 casos, la qual cosa suposa un 9,08% del total de positius.

Burjassot suma dos brots més de 7 persones

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen dels brots han sigut per reunions socials.

Declarat un brot de coronavirus amb 4 casos a Dénia

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

Declarat un brot de coronavirus amb 7 casos en Algemesí

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià