Les platges de Benicàssim continuen amb bandera roja per contaminació fecal

Les platges d'Orpesa i Cabanes tornen a permetre el bany.

La Sala desestima un recurs del Ministeri Públic i considera esgotada la fase d'investigació
Publicitat

Benicàssim manté tancades les seues platges per contaminació per E.Coli després de romandre amb la bandera roja des que va començar el passat dissabte, coincidint amb l’Equador del Festival Rototom Sunsplash que se celebra en la localitat.

Conseqüències econòmiques per al sector turístic

PublicitatRovira  

La continuïtat del tancament de les platges ha afectat al sector hostaler, que ha baixat la seua ocupació en comparació amb el cap de setmana anterior. Segons afirmen alguns empresaris de primera línia, el mal temps de la setmana passada i el tancament de les platges per contaminació ha fet malbé a les previsions d’estos dies. L’arribada dels assistents al Rototom no han sigut suficient per a compensar la manca de turistes de sol i platja. Els que sí que s’han beneficiat han sigut alguns pobles d’interior, especialment aquells que estan en festes, on s’ha notat l’augment de turistes que optaven per una opció cultural i festiva a falta d’un bany en la platja.

El protocol, que va començar el passat divendres a les 14.30, quan els tècnics de la Generalitat Valenciana van rebre la informació del laboratori informant de la presència del bacteri E.Coli, és a dir, contaminació d’origen fecal.

PublicitatJuega Limpio Orihuela