17.4 C
Valencia

Les platges del Pilar de la Horadada, Orihuela, Torrevieja i Santa Pola llueixen bandera Qualitur

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat les banderes Qualitur a les platges. A la província d'Alacant, un total de 88 platges han rebut la bandera Qualitur amb l'objectiu de promocionar l'excel·lència de les platges de la Comunitat.

- Publicitat -AVL

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat les banderes Qualitur a les platges del Pilar de la Horadada, Orihuela, Torrevieja i Santa Pola.

En 2020 Turisme ha reconegut a 174 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana pels seus certificats de qualitat, medi ambient o accessibilitat amb la bandera Qualitur.

A la província d’Alacant, un total de 88 platges han rebut la bandera Qualitur amb l’objectiu de promocionar l’excel·lència de les platges de la Comunitat.

En concret, avui Francesc Colomer ha lliurat al Pilar de la Horadada 11 banderes Qualitur per a les platges Fita, Les Higuericas, Les Viles, Del Port, Conde, Els Jesuïtes, del Riu, Mil Palmeres, Vistamar, Cala Rincón i Cala Rocamar.

A més, Orihuela ha obtingut també la bandera Qualitur en 11 platges de la Glea, l’Estaca, Mil Palmeres, Punta Prima, Cala Capità, Barranco Rubio, Cala Mosca, Platja de la Calea, Cales d’Aigua Marina, Cala Tancada i Cala Bosc.

Torrevieja també ha hissat la bandera Qualitur, que onejarà en quatre platges: Cala Pitera, Cap Cervera, Els Nàufrags i el Capellà.

Per part seua, Santa Pola ha obtingut en 2020 la bandera Qualitur en 13 platges: el Pinet, la Gola, Tamarit, Platja Llisa, Gran platja, Platja Llevant, Cales Sant Bernabeu, Escar, Cales Santa Pola de l’Est, Cala del Aljub, Balcal de la Sorra, Cales de la Caserna i platja de l’Ermita.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,812FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià